Loftisolering

LoftisoleringLoftisolering
Vi kender alle til det: varmen stiger til opad. Det gør den også i et hus, hvor loftet udgør et stort areal. De nye krav til loftisolering er på minimum 300 mm og for lavenergihuse 400 mm. De fleste ældre huse har typisk ikke mere end 100-150mm isolering, så det kan gøre stor forskel på varmeregningen og miljøet at få loftet efterisoleret. Derudover vil det forbedre indeklimaet i din bolig; kuldebroerne forsvinder, luften bliver lunere og mere behagelig.

Processen
Papirulden bliver blæst ud på loftet med maskine, så alt bliver dækket til optimalt. Hvis loftet i forvejen er isoleret, blæses papirulden oven på den eksisterende isolering. Skulle der være huller, lunker og sprækker, bliver de dermed fyldt op af det nye lag papiruld. På den måde fjernes kuldebroer, og spild af varme minimeres.

Inden arbejdet udføres kommer vi ud og undersøger om der er tilstrækkelig ventilation på loftet. Vi tjekker om adgangsforhold er gode nok, om gangbroen skal forhøjes og om loftlemmen evt. også skal isoleres bedre. Ligger der el-installationer på loftet anbefaler vi at få en elektriker til at foretage et installations eftersyn inden der isoleres.

Vi garanterer et gennemtænkt og veludført arbejde.