Materialer

Materialer

Vores papirisolering (KLIMAtecFLOCK) er et af markedets bedste produkter og har alle relevante godkendelser. Den har en særdeles høj isoleringsevne, med en lambdaværdi helt nede på 0,037 er du garanteret kvalitet. Vores papirisolering er produceret under bæredygtige forhold, og kan anvendes til næsten alle typer bygningskonstruktioner.

papiruld.aviser.16.11.15

 

Papiruld
Cellulosefibre er blevet brugt til isolering i over 100 år. Specielt udbredt er det i USA hvor det siden 50’erne er blevet fremstillet og brugt i større målestok. I Europa har lande som Tyskland og Schweiz også hyppigt anvendt papir som isolering, mens det først er i de senere år man for alvor ser det brugt i Danmark.

Papiruld er fremstillet af genbrugsaviser, som bliver tilsat mineralske salte (bor), hvilket gør det modstandsdygtigt overfor brand. Papiruld er fugttransporterende, den kan let modtage og afgive fugt. Derfor er dampspærre ikke nødvendigt, som tilfældet er med mineraluld. En dampspærre hindrer det naturlige luftskifte i konstruktionen og giver derfor et dårligt indeklima, fordi koncentrationen af radon, skimmelsvampe, og støvmider stiger. Papiruld har også meget stor lydisolerende effekt og holder derudover traditionelle skadedyr ude af din bolig.

Kort sagt, papiruld er det helt rigtige isoleringsmateriale.

logo-klimatecflock